KoopDot Klustipsblog

An Tran - 30 juli 2018
Net als de badkamer was de keuken ook een kleine benauwde ruimte. De inrichting was zeer gedateerd waarin voornamelijk een bruinige kleur de hoofdtoon speelde, denk aan oude kastjes, vloekende tegeltjes en donkere plavuizen. Niet alleen was de uitstraling dus niet bepaald fris, maar de keuken zelf verdiende ook wel een flinke schoonmaakbeurt.
Lees meer
An Tran - 24 juli 2018
De badkamer in ons huis is een vrij kleine ruimte die je dus goed en slim moet benutten. In eerste instantie stond de hele ruimte vol met veel te grote massieve badkamermeubels en hingen de muren vol met spiegels. Dit gaf een zeer druk effect en deed de badkamer nog kleiner lijken dan hij al was. De inrichting van de badkamer was zeker niet het grootste probleem. Alles in de ruimte leek verrot en de muren waren niet meer waterdicht.
Lees meer
An Tran - 20 juli 2018
Hallo, wij zijn An en Frank, de oprichters van KoopDot. Wij hebben dit platform gecreƫerd naar aanleiding van de hindernissen die wijzelf tegenkwamen tijdens het klussen. Als jong stel waren wij een tijd geleden op zoek naar een net huis op een mooie locatie, maar aangezien we maar een beperkte hypotheekbedrag ter beschikking hadden, konden we ons eigenlijk niet meer dan een klein appartementje veroorloven. Toch na een lange zoektocht kwamen wij een hoekwoning tegen op zeer mooi plekje.
Lees meer

Volg onze facebook pagina voor de nieuwste klustips.

Als je meer advies wilt over materialen voor je klus, plaats een gratis advertentie hier.

Plaats advertentie